Az Év természetfotósa 2010 fotókiállítás


Fotó: Mernyó Ferenc


Fotó: Sándor Imre


2010. november 2.-án volt Az év természetfotósa pályázat díjátadó ceremóniája.
Annyit tudtam, hogy két képem bejutott. A Mátrában fotóztunk előző nap, mikor Herpai Imre barátom telefonon hívott, hogy az ízelítőben ott van az Alkonycsillag és az Ébredés c. képem.
Természetesen aznap már csak vigyorogtam, mint valami eszelős :)
Aztán eljött a kedd este. Amint megérkeztem, Mernyó Feri barátom közölte, látta az Alkony c. képem és látta a lepkém, ami 3. díjas. Tehát három képem is bejutott, és hihetetlen, de a pókhálós lepkém az Állatok szemtől szemben kategóriában díjazott lett.
Boldog vagyok. Mást nem tudok mondani. Még álmodom.. csak fel ne ébredjek.
A kiállítás anyaga hihetetlen erős. Ajánlom mindenkinek!


"Immár tizennyolcadik alkalommal hirdette meg Magyarország és a régió legrangosabb természetfotós pályázatát a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége. A Dunamenti Erőmű – Az Év Természetfotósa 2010 pályázat kiírói azokat igyekeztek megszólítani, akik a természet szépségét a fotográfia eme rendkívül nehéz és áldozatos, mégis gyönyörű ágán keresztül szeretnék megmutatni a külvilágnak. Kiváló profi és amatőr természetfotósaink ezúttal is kitettek magukért: 227 pályázó mintegy négyezer képpel nevezett a megmérettetésre, s a szakmai zsűri ezek közül választotta ki a 12 kategória díjazott fotográfiáit, valamint azt az összesen 112 képet, amelyeket a Magyar Természettudományi Múzeum hagyományos kiállításán a nagyközönség is megcsodálhat."

6 megjegyzés:

nemecsek írta...

élni akartam csak.... :D
csak így tovább!

nbgbgb írta...

Szívből gratulálok a sikeredhez, és csak így tovább ezen az úton amin haladsz! Ja és hétvégén megnézem én is a kiállítást...

Unknown írta...

Gratula az eredményhez!

tothzsu írta...

Nagyon köszönöm!

Fodor Pál írta...

Szívből gratulálok, tudom mit érzel. (bár én nem lettem díjazott)

tothzsu írta...

Kedves Fodor Pál!
Köszönöm!